Fingerprints #2: signaturen van componerend Vlaanderen

‘En het potlood, dat schrijft maar’, een compositie voor piano solo, werd door Klara geselecteerd voor Fingerprints #2:
“Fingerprints wil de hedendaagse muziek zichtbaar maken bij de nationale en internationale muziekprofessionals en bij de klassiekemuziekliefhebbers. Deze uitgave is het resultaat van een project dat door Componisten Archipel Vlaanderen (ComAV) werd geïnitieerd ter bevordering van de hedendaagse klassieke muziek in Vlaanderen. De opnames van de geselecteerde composities werden door Klara gemaakt in de eigen studio met de crème van het jonge Vlaamse talent; Flanders Arts Institute – steunpunt voor muziek in Vlaanderen – zorgde voor het ontwerp, de productie en de internationale verspreiding van deze cd met de steun van SABAM for Culture.”
Op 11 juli worden de composities tijdens de uitzendingen op Klara in het licht gezet. ‘En het potlood, dat schrijft maar’ zal tijdens Maestro tussen 17u en 18u te beluisteren zijn. De werken zijn ook te beluisteren op soundcloud, en te downloaden via iTunes.